Alohaaa!
Vremea de afara parca a inceput usor sa ne zambeasca si automat sa ne dea o stare de bine. Asa ca atunci cand o iubitoare de machiaje este fericita se apuca de scris review-uri pe blog :))
Review-ul de astazi este despre "descendenta la tron" a unei palete mult iubite de mine de la Too Faced (Chocolate Bar). Too Faced a inceput sa scoata pe piata tot mai multe palete de machiaj inspirate de mancare (ciocolata, bomboane, piersici, chiar si vestitul sandvis cu unt de arahide si jeleu al americanilor). Asa ca am ajuns ca atunci cand intru in Sephora si vad standul lor sa ma simt ca la un raion cu bunatati 😂...din toate punctele de vedere.
Paleta de care o sa va vorbesc este Semi-Sweet Chocolate Bar.
AMBALAJ: aceeasi forma apetisanta de ciocolata ca si prima paleta. La fel, toate informatiile pe care le doresti sunt scrise pe cutie (de la compozitia fardurilor la modul de aplicare).
Tot ca la prima paleta, aceasta vine insotita si de un mic pliant cu 3 look-uri ajutatoare deja pregatite de cei de la Too Faced.
FORMULA: aici am avut ceva de furca deoarece fata de prima paleta care era destul de "omogena" in sensul ca mai toate fardurile aveau o consistenta asemanantoare, aici nu a fost cazul. Poti sa distingi cu usurinta 5 consistente diferite ale fardurilor. Asa ca am decis sa va vorbesc despre fiecare fard in parte. (Fara griji, fardurile si-au pastrat mirosul ala delicios de ciocolata datorita pudrei de cacao din compozitie, parca si mai puternic in aceasta paleta...sau doar e imaginatia stomacului meu aflat la dieta 😂 ).
- Licorice: un fard negru, clasic, mat; pigmentatia si rezistenta sunt foarte bune.
- Cocoa Chili: un maro ciocolatiu mat cu sclipici fin auriu; nu am avut probleme cu rezistenta si spre surprinderea mea chiar este foarte pigmentat in ciuda tonei de sclipici din el :))
- Rum Raisin: asta e un taupe usor maroniu cu finish satinat foarte fin si placut la atingere; pigmentatia fiind mai buna cand fardul este folosit umed.
- Coconut Creme: o nuanta de crem perfecta pentru iluminarea arcadei; foarte fina la atingere si bine pigmentata.
- Pink Sugar: speram sa nu ajung aici :)) Este o nuanta de roz foarte deschis cu sclipici multicolor in nuante de auriu si mov; imi place efectul lasat pe pleoape, dar pigmentatia nu reiese decat din sclipiciul ala fin.
- Mousse: ador nuanta asta pentru a amesteca si a difuza culorile reci; este o nuanta neutra de maro deschis.
- Puddin': un maro mat, mediu usor cu subton mov inchis, perfect si el pentru a amesteca.
- Caramel: sau "nuanta pacatoasa" cum ii spun eu pentru ca e vina ei ca am cumparat paleta :)) o ador! Este un auriu inchis cu finish satinat spre sclipitor; ador sa.l folosesc cu pensula umeda; este foarte pigmentat si usor de intins.
- Nougat: este un roz-movuliu inchis perfect pe post de culoare de tranzitie deoarece este mat.
- Blueberry Swirl: singurul fard mai "curcubeu" din paleta; este un albastru cu finish satinat si cu sclipici foarte fin, tot albastru; nu este cel mai pigmentat, se aplica mult mai bine cu pensula umeda.
- Bon Bon: ma duce fix cu gandul la o glazura fina pentru prajituri :)) este un auriu-aramiu-piersiciu cu finish satinat...imi pare rau, dar altfel nu stiu cum sa-l descriu; pigmentatia este sa zicem medie, dar ador cum se amesteca cu alte farduri.
- Truffled: un maro inchis cu subton cald perfect pentru look-urile mai "intunecate", dar nu foarte inchise; este mat, foarte pigmentat si se amesteca incredibil de usor.
- Peanut Butter: nuanta mea preferata de tranzirie de pe planeta! Este un maro mediu, mat si cu subton cald...exact culoarea untului de arahide :))
- Butter Pecan: marea mea dorinta si bucurie era ca acest fard sa fie in prima paleta Chocolate Bar; este incredibil de cremos si pigmentat...superb pentru a ilumina arcada, chiar si fata.
- Hot Fudge: combinatia perfecta intre maro, mov si sclipici; ador eleganta data machiajului atunci cand folosesc nuanta asta in coltul extern.
- Frosting: nuanta asta satinata ma duce cu gandul la o glazura de ciocolata pe o amandina, jur! ( sper ca s-a observat de mult obsesia mea pentru dulciuri); este o nuanta de maro inchis cu finish satinat spre metalic foarte usor de intins si pigmentata.
Acum ca v-am vorbit "in mare" despre aceasta paleta, sa va spun si gandurile mele finale: merita sa cumperi paleta asta daca o ai deja pe prima...poate nu. Totusi imi place ca paleta asta are tot ce-i lipseste primei (un negru, un iluminator auriu deschis, multe nuante de tranzitie cu subtonuri calde si reci). Totusi aceasta paleta are mult mai putine nuante pe care poti sa le folosesti pe pleoape pentru a creea un machiaj mai complicat sau elegant.
In concluzie, daca deja ai prima paleta probabil nu ai nevoie si de aceasta...poate doar daca iti plac foarte mult nuantele de maro....sau ai apucat sa o mananci pe prima :))
Mai sus am realizat un machiaj simplu cu paleta. La baza m-am inspirat din look-ul "Semi-Sweet" de pe pliant, doar ca am preferat sa aplic si sa difuzez nuanta "Cocoa Chili" pe toata pleoapa, insistand totusi la baza genelor. Ca sa-l fac mai smoky am aplicat eyeliner negru pe linia apei si am preferat sa stau departe de genele false, axandu-ma doar pe fard.
Voi ce parere aveti despre fardurile de la Too
Faced?
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu